Acrobat Park, o.p.s. [ Sportovní zařízení ]

Acrobat Park, o.p.s.
Město Štíty se nachází 15 km vzdušnou čarou západně od města Šumperk.
Sportovní centrum Acrobat Park se nachází prakticky v centru města Štíty, v bývalé lokalitě venkovního plaveckého bazénu, asi pět minut chůze z náměstí.
Majitel & provozovatel je olympijský šampion Aleš Valenta.

Lyžařské školy & technika
Acrobat Park pořádá každoročně snowboardové, freeskiingové a freestylové kempy. Nově také kemp zaměřený na skoky na trampolíně. Vše pro pokročilé i začátečníky. Věnují se Vám nejlepší coachové a trenéři těchto sportů. Součástí každého kempu jsou videocoachingy, analýzy skoků, technické zázemí včetně ubytování a stravování v Acrobat Parku.

Události & soutěže
Každoročně pořádáme mnoho sportovních i kulturních akcí. Mezi nejvýznamnější patří Freestyle Czech Open, závod letní série světového poháru v akrobatických skocích. Za účasti účastní světové špičky v čele s Alešem Valentou.

Speciality & ostatní
Acrobat Park ve Štítech nabízí letní tréninkové zázemí pro snowboarding a akrobatické lyžování. Mimo ubytování, nabízíme také možnost pořádání různých, i uzavřených akcí, zajistíme raut nebo catering! Školení, tréninkové soustředění, kempy, firemní prezentace, reklamní - předváděcí akce, team building akce, adrenalinové kempy a mnohem více! Jen si řekněte. Vše ve velmi atraktivním prostředí Acrobat Parku, s kompletním zázemím a technickým zajištěním.

Freestyle
Největší a nejmodernější letní areál pro trénování akrobatických skoků do vody. Nabízíme 6 můstků s různými úhly výletu a výškou hrany od vody. Můstky jsou určeny pro úplné začátečníky, ale i pro profesionály. Vodní hladina je změkčována vzduchovým systémem, který změkčuje dopad. K dispozici jsou 2 profi trampolíny. Profesionální trenér, kompletní půjčovna potřebného vybavení.

Snowboarding
Největší a nejmodernější letní areál pro trénování snowboardových skoků do vody. Nabízíme 3 můstky pro snowboard s různými úhly výletu a výškou hrany od vody. Z nejmenšího můstku můžete létat až 15 m do dálky a z největšího až 27 m. Vodní hladina je změkčována vzduchovým systémem, který změkčuje dopad. K dispozici jsou 2 profi trampolíny. Kompletní půjčovna snowboardového vybavení, trenér.

Ski půjčovny & servisy
Kompletní půjčovna lyžařského a snowboardového vybavení jak pro zimní období, tak i pro letní skákání z můstků do vody. Půjčujeme i nárazové vesty, helmy a trekingová kola Author, vhodná pro jízdu v lehkém terénu i na silnici.

Aprés-ski
Máte zde možnost klidně posedět v krásném prostředí s příjemnou obsluhou občerstvení a možností sledovat trénink sportovců z celého světa jak skáčou z akrobatických můstků. Nebo jen můžete ležet na trávě a užívat si sluníčka. V zimě (i jindy) můžete využít upravovaných běžkařských tratí se startem přímo v bezprostřední blízkosti Acrobat Parku, neustále přibývajících lyžařských areálů v okruhu do 5 km, internetové kavárny, či se jen procházet na krásných zasněžených pláních.

CENÍKY PRO VSTUP DO SPORTOVIŠTĚ :
Odpolední lístek: (16:00 - 19:00) 200,- Kč
Celodenní lístek: 300,- Kč
Týdenní lístek : 1500.- Kč
Měsíční lístek : 4500.- Kč
Sezónní lístek : 9000.- Kč
Výstup na vrchol můstku : 10.- Kč

JEN Trampolína:
09-13 hod.: 100.- Kč
13-19 hod.: 100.- Kč
Vstup na trampolínu je povolen pouze ve vhodném sportovním oblečení a pouze v ponožkách! Oblečení nesmí obsahovat součásti, které by mohly způsobit poškození trampolíny.

KONTAKTNÍ ADRESA:

Acrobat Park, o.p.s.
U Parku 349
789 91 Štíty
Česko (CZ)
tel: (+420) 583 440 117
(+420) 737 189 351
Acrobat Park, o.p.s.

UPŘESŇUJÍCÍ ODKAZY

UMÍSTĚNÍ

DALŠÍ INFORMACE: http://www.acrobatpark.com

AKTUALIZACE: Uživatel 490 (Archivní záznam) org. 49, 10.04.2006 v 11:25 hodin
Copyright 1998-2024 © infoSystem.cz,
součást prezentačního a rezervačního systému Doménová koule
Penzion U Holubů Nový Jičínv v Novém Jičíněhodnocení